0708182670

Städfirma Borlänge

Letar du efter en städfirma i Borlänge? Hos oss planerar du din städning inom minuter! Via vårt formulär på hemsidan får du ett fast pris direkt inkl. RUT-avdrag. Välj sedan en ledig tid och boka direkt, så kommer vi och städar. Du slipper väntetider, offerter och överraskande timkostnader. Upplev en förstklassig och pålitlig städfirma som sparar dig både tid och energi.

Miljövänligt

100% Försäkrad

Nöjdhetsgaranti

Philip Håve
Philip HåveBorlänge
Läs mer
⭐⭐⭐⭐⭐
Snabb och smidig bokningsprocess samt högkvalitativ fönsterputs. Mycket nöjd! 5/5

Vi gör endast anspråk på betalning efter att arbetet är utfört. Om du inte är nöjd så kommer vi tillbaka och korrigerar arbetet, kostnadsfritt!

Faktura

Delbetalning

Direkt

Vill du hellre ha en anpassad offert?

Snabbt och smidigt

Bokat och klart inom minuter, helt utan väntetider, offerter och telefonsamtal. Luta dig tillbaka så tar vi hand om resten.

Erfarna städare

Vårt städteam kommer från en lång erfarenhet i servicebranschen. Vi garanterar ett ytterst professionellt resultat!

Miljövänlig städning

Vårt miljövänliga tillvägagångssätt inkluderar naturliga och skonsamma rengöringsmedel som skyddar både dig och Borlänges miljö.

Fasta priser

Våra priser är både rimliga och transparenta. Du får alltid ett fast pris, helt utan timkostnader och dolda avgifter.

Varför välja Feja?

När du bokar din städning hos oss så sparar du inte bara tid och energi, men du får även en premiumservice utöver det vanliga. Vi kommer från en lång bakgrund inom servicebranschen vilket garanterar att du får en städtjänst med enastående noggrannhet och omtanke.

Vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel, vilket innebär att du inte bara får ett rent hem men också en hälsosam miljö för både dig och din familj. Du kan känna dig trygg i vetskapen att vi tar ansvar för både din hälsa och Borlänges miljö.

Upplev skillnaden med en professionell städfirma som verkligen förstår dina behov och hur man levererar en premiumservice, varje gång.

en asiatisk kvinna som håller i dammvippa och rengöringsspray

Våra tjänster

Hemstädning

Storstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

Lokalvård

en telefon som demonstrerar en kundpanel

Full kontroll över bokningen

När du bokar din städning så får du tillgång till kundpanelen som ger dig full kontroll över bokningen. Om dina förutsättningar förändras så kan du enkelt boka om din avtalade tid eller avboka helt, närhelst du behöver, dygnet runt. Det bästa är att våra städare får direktmeddelanden om dina ändringar, så de är alltid redo att ge dig den bästa servicen, precis enligt dina önskemål.

100% Fri av- och ombokning

3 enkla steg

Fyll i ditt städbehov

Fyll i formuläret. Du får anpassa städningen efter dina egna behov.

Boka din tid

Välj en ledig tid och få ett fast pris. Boka direkt med RUT-avdrag.

Vi kommer och städar!

Njut av en mer stressfri vardag, och få mer tid till viktigare saker i livet.

Miljövänlig städning

Hos oss är miljövänlig städning synonymt med att hålla både våra kunder och Borlänges miljö i gott skick. Vi tar ett tydligt ställningstagande genom att avstå från vanliga miljöfarliga kemikalier som klorin, ammoniak och ftalater. Istället väljer vi att använda naturens egna krafter, där vatten, ättika, överfettad såpa, citronsyra, bikarbonat och vinäger utgör våra främsta rengöringsmedel. Genom att förlita oss på dessa miljövänliga ingredienser kan vi erbjuda effektiv rengöring samtidigt som vi minskar vår påverkan på miljön.

Hur enkelt som helst att boka, städningen gick snabbt och allt sköttes professionellt. Otroligt nöjd med resultatet!
Erik
Feja gjorde ett toppenjobb med vår flyttstädning! Personalen var så trevlig och resultatet var "fläckfritt" 🙂 Tack för en smidig upplevelse!
Sofie Lindberg

Om oss

Feja är en familjeägd städfirma i Borlänge som fokuserar på att ge dig en enklare och smidigare vardag. Vi har en djup uppskattning för kvalitet, tidsbesparing och effektivitet. Vår ägare kommer nämligen från flera års erfarenhet som städchef i en av dalarnas största hotell, och vi implementerar samma höga standard i alla våra städtjänster. Vår personal är handplockad och välutbildad för att säkerställa att varje hem får den absolut bästa möjliga servicen.

kvinna torkar av kökslucka
Vad händer om jag behöver avboka eller ändra min bokning?

När du bokar din städning hos oss så får du tillgång till kundpanelen. I kundpanelen kan du enkelt boka om din städning genom att välja en ny ledig tid som passar dig, alternativt så kan du avboka din städning. Vi tar inte ut några extra avgifter för ändringar, och om du avbokar så får du en 100% återbetalning. Ändringar måste ske senaste 24 timmar innan utförandetiden.

Använder ni miljövänliga rengöringsprodukter?

Ja, vårt företag strävar efter att använda miljövänliga och biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel för att säkerställa hänsyn till miljön. Våra huvudsakliga rengöringsmedel inkluderar vatten, ättika, överfettad såpa, citronsyra, bikarbonat, vinäger och andra liknande miljövänliga produkter.

Vilka områden täcker ni?

Vi erbjuder våra städtjänster i de kommuner som finns att välja mellan i vårt bokningsformulär, vilket inkluderar närliggande områden såsom byar och gårdar.

Hur fungerar RUT-avdraget?

När du som privatperson anlitar oss för städning så kan du få RUT-avdrag på upp till 50 % av arbetskostnaden. Du som kund behöver inte göra något – när du bokar via vår hemsida så räknar vårt system automatiskt ut ditt RUT-avdrag när du når kassan. Allt du behöver göra är att fylla i ditt personnummer så tar vi hand om resten. Du kan läsa mer om RUT-avdraget hos Skatteverket.

Vad händer om jag inte är nöjd med resultatet?

Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders förväntningar. Men om du mot förmodan inte är nöjd med resultatet så har vi en nöjdhetsgaranti. Det innebär att om det finns något bristfälligt i vårt arbete kommer vi självklart att åtgärda det omedelbart.

Är ni försäkrade?

Ja, vi har full ansvarsförsäkring. Det innebär att du kan känna dig trygg med att vi täcker alla kostnader om eventuella skador eller incidenter skulle uppstå under vår tjänst. Din trygghet är viktig för oss.

Har du frågor? Hör då av dig!