0708182670

Fönsterputs Dalarna

Fönsterputs i Dalarna som du bokar inom några minuter, för dig som värdesätter tid, professionalitet och skinande rena fönster. Boka direkt genom att fylla i formuläret här på hemsidan, välj sedan en ledig tid och få ett fast pris med RUT-avdrag. Snabbt och smidigt! Upplev en förstklassig service helt utan väntetider, offerter och timkostnader! Vi vet att du redan är upptagen, så vi försöker att göra det enkelt för dig.

Miljövänligt

100% Försäkrad

Nöjdhetsgaranti

Faktura

Delbetalning

Direkt

Vad vi gör

Vårt team utför noggrann putsning av dina fönster, vilket inkluderar rengöring både på insidan och utsidan. Vi börjar med att noggrant inspektera fönstren för att identifiera eventuella smutsfläckar, damm och andra föroreningar. Därefter använder vi skonsamma, miljövänliga rengöringsprodukter tillsammans med specialutformade verktyg för att avlägsna smutsen och återställa fönstren till sitt bästa skick. Vi inkluderar även rengöring av fönsterram, handtag och fönsterbleck för att säkerställa ett komplett resultat.

Rengöring av spröjs kräver extra tid och noggranhet. Vårt team tar sig an spröjsfönster med samma dedikation och precision som alla våra tjänster för att säkerställa att både fönster och spröjs blir skinande rena både på insidan och utsidan.

För 4 eller 6-sidiga fönster krävs det en extra insats och tid för att säkerställa en noggrann rengöring av alla sidor. Vårt team delar varsamt på fönstrena för att rengöra varje sida både i mitten och på utsidorna av fönstret. Detta innebär att vi inte bara putsar de yttersta sidorna av fönstret men även glasen som sitter i mitten av fönstret. Denna process tar längre tid men resulterar i en grundlig och komplett fönsterputsning för varje fönster.

När vi putsar din inglasade balkong eller uteplats tar vi oss an varje yta med omsorg, från tak till golv. Vårt fokus ligger på att rengöra alla åtkomliga ytor noggrant för att säkerställa ett skinande resultat. Vi putsar inte bara glaset utan även ramen och andra åtkomliga ytor för att ge hela området en fräsch och inbjudande känsla.

Vad du gör

För att vi ska kunna utföra vårt arbete effektivt och säkert, vänligen se till att tunga möbler och föremål inte blockerar åtkomst till fönstren, samt att fönstren på utsidan är åtkomliga, till exempel att inga bilar är parkerade under höga fönster som vi behöver nå från utsidan. Tack!

Varför fönsterputsning?

Fönsterputsning är inte bara en kosmetisk förbättring utan också en investering i ditt hem och din livskvalitet. Livet kan vara hektiskt och tidskrävande, och det är lätt att fönsterputsning hamnar längst ned på att-göra-listan. Men smutsiga fönster kan ge ditt hem ett ovårdat och nedtonat utseende, vilket inte ger det välkomnande intryck du önskar.

Med fönsterputsning får du inte bara rena fönster utan också ett ökat ljusinsläpp och en förbättrad atmosfär i ditt hem. Fräscha fönster ger ett inbjudande intryck och gör att ditt hem känns mer öppet och luftigt. Det ger dig möjlighet att njuta av den naturliga ljusinsläppet och utsikten utan att behöva se fläckar och smuts.

Snabbt och effektivt

Färdigbokat på nolltid helt utan väntetider, offerter och telefonsamtal. Fria upp din tid medan vi tar hand om dina fönster.

Erfarna fönsterputsare

Vårt team har lång erfarenhet inom städ och lokalvård, vilket garanterar fönsterputsning av högsta kvalitet.

Miljövänlig fönsterputsning

Vi erbjuder miljövänlig fönsterputsning genom att exklusivt använda naturliga och miljövänliga rengöringsmedel.

Fasta priser

Vi ger dig alltid ett fast och rimligt pris, helt utan timkostnader eller extra avgifter. Betala direkt eller välj faktura i efterskott.

Våra städtjänster i Dalarna

Hemstädning

Storstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

en telefon som demonstrerar en kundpanel

Styr din bokning

När du bokar fönsterputsning så får du alltid tillgång till vår kundpanel. I kundpanelen kan du hantera, omboka eller avboka din fönsterputsning när som helst på dygnet! Så fort du gör en ändring så notifieras även vår personal automatiskt, så de är alltid redo och uppdaterade med dina önskemål. Vi förstår att dina planer kan förändras och därför erbjuder vi maximal flexibilitet för att anpassa oss efter dina behov.

100% Fri av- och ombokning

3 enkla steg

Fyll i formuläret

Du får anpassa fönsterputsningen efter vilka typer av fönster du har.

Boka din tid

Välj ett ledigt datum och tid. Betala direkt eller få faktura efter att jobbet är klart.

Vi putsar dina fönster!

Njut av skinande rena fönster, och få mer tid till familj och karriär.

Miljövänlig fönsterputsning

Vi gör rent dina fönster utan att påverka varken din hälsa eller Dalarnas miljö. Istället för onödiga kemikalier som ammoniak, färgämnen och andra starka och miljöfarliga ingredienser så använder vi naturens egna rengöringsmedel.

Dessa inkluderar främst såpa, ättika, vatten och EU Ecolabel märkta produkter. Med dessa och andra miljövänliga ingredienser erbjuder vi effektiv fönsterputs med minimal påverkan på miljön.

Hur enkelt som helst att boka, städningen gick snabbt och allt sköttes professionellt. Otroligt nöjd med resultatet!
Erik
Feja gjorde ett toppenjobb med vår flyttstädning! Personalen var så trevlig och resultatet var "fläckfritt" 🙂 Tack för en smidig upplevelse!
Sofie Lindberg

Vilka är vi?

Feja är ett familjeägt städföretag i Dalarna med en tydlig vision: att skapa en renare och mer stressfri vardag för dig. Vi värdesätter tid och effektivitet. Vår grundare har många års erfarenhet som städchef på ett av Dalarnas största hotell, och vi tillämpar samma höga standard i alla våra tjänster. Vår noggrant utvalda och välutbildade personal har genomgått omfattande utbildning för att kunna erbjuda enastående service i varje hem de besöker.

kvinna torkar av kökslucka
Vad händer om jag behöver avboka eller ändra min bokning?

När du bokar din städning hos oss så får du tillgång till kundpanelen. I kundpanelen kan du enkelt boka om din städning genom att välja en ny ledig tid som passar dig, alternativt så kan du avboka din städning. Vi tar inte ut några extra avgifter för ändringar, och om du avbokar så får du en 100% återbetalning. Ändringar måste ske senaste 24 timmar innan utförandetiden.

Använder ni miljövänliga rengöringsprodukter?

Ja, vårt företag strävar efter att använda miljövänliga och biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel för att säkerställa hänsyn till miljön. Våra huvudsakliga rengöringsmedel inkluderar vatten, ättika, överfettad såpa, citronsyra, bikarbonat, vinäger och andra liknande miljövänliga produkter.

Vilka områden täcker ni?

Vi erbjuder våra städtjänster i de kommuner som finns att välja mellan i vårt bokningsformulär, vilket inkluderar närliggande områden såsom byar och gårdar.

Hur fungerar RUT-avdraget?

När du som privatperson anlitar oss för städning så kan du få RUT-avdrag på upp till 50 % av arbetskostnaden. Du som kund behöver inte göra något – när du bokar via vår hemsida så räknar vårt system automatiskt ut ditt RUT-avdrag när du når kassan. Allt du behöver göra är att fylla i ditt personnummer så tar vi hand om resten. Du kan läsa mer om RUT-avdraget hos Skatteverket.

Vad händer om jag inte är nöjd med resultatet?

Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders förväntningar. Men om du mot förmodan inte är nöjd med resultatet så har vi en nöjdhetsgaranti. Det innebär att om det finns något bristfälligt i vårt arbete kommer vi självklart att åtgärda det omedelbart.

Är ni försäkrade?

Ja, vi har full ansvarsförsäkring. Det innebär att du kan känna dig trygg med att vi täcker alla kostnader om eventuella skador eller incidenter skulle uppstå under vår tjänst. Din trygghet är viktig för oss.

Har du frågor? Hör då av dig!