0730248598

Miljövänlig Städning

Vi erbjuder miljövänlig städning med fokus på naturliga rengöringsmedel och minimal miljöpåverkan. Vi använder främst ättika, citronsyra, bikarbonat och andra naturliga ingredienser för att effektivt rengöra ditt hem. Vid behov så nyttjar vi även noggrant utvalda svanenmärkta, Bra Miljöval-märkta eller EU Ecolabel-produkter.

Varför välja miljövänlig städning?

Att välja miljövänlig städning är inte bara bra för planeten, utan det kan också ha en positiv inverkan på din hälsa och välmående. Traditionella rengöringsmedel kan innehålla skadliga kemikalier som kan orsaka allergier, irritationer och till och med andningsproblem. Våra naturliga rengöringsmedel är fria från dessa kemikalier och skapar en friskare och hälsosammare hemmiljö.

Våra naturliga rengöringsmedel:

Hos Feja så litar vi på naturens kraft för att rengöra ditt hem effektivt. Vi använder en rad olika naturliga ingredienser, bland annat:

 • Ättika: Ett mångsidigt rengöringsmedel med antibakteriella och desinficerande egenskaper. Används för att rengöra glas, speglar och kakel.
 • Citronsyra: Perfekt för att avlägsna kalkavlagringar. Den har en fräsch och naturlig doft.
 • Bikarbonat: Ett mildt slipmedel som effektivt rengör och tar bort lukt. Perfekt för ugnsrengöring och många andra städändamål.
 • Vinäger: En syra med antibakteriella och desinficerande egenskaper som passar utmärkt för t.ex duschen.
 • Såpa (rapssåpa, linsåpa mfl.): Mild och effektiv allrengöring till golv, badrum, kök och mycket mer.


Vi tar det ett steg längre genom att blanda våra egna rengöringsmedel. Vi blandar olika naturliga substanser för att skapa skräddarsydda lösningar för specifika behov. Vi fyller sedan praktiska sprayflaskor som våra duktiga städare tar med sig ut på fältet.

Fördelar med att blanda egna rengöringsmedel:

 • Full kontroll över ingredienserna: Vi vet exakt vad våra rengöringsmedel innehåller och kan garantera att de är fria från skadliga kemikalier.
 • Anpassade lösningar: Vi kan skräddarsy våra blandningar för att möta specifika behov, till exempel rengöring av känsliga ytor eller avlägsnande av envisa fläckar.
 • Mindre avfall: Genom att blanda våra egna rengöringsmedel undviker vi onödigt förpackningsmaterial och avfall.

När starkare medel krävs:

Vissa arbetsmoment kräver en extra kraftfull insats, till exempel för ugnsrengöring, avloppsrensning, fönsterputs eller avlägsning av envisa kalkbeläggningar. I dessa fall använder vi endast svanenmärkta, Bra Miljöval-märkta eller EU Ecolabel-produkter. Dessa märkningar garanterar att rengöringsmedlen uppfyller strikta krav på miljövänlighet och minimalt innehåll av skadliga kemikalier.

 • Svanenmärkning: Svanenmärket är en officiell miljömärkning i Norden som garanterar att produkten uppfyller hårda krav på miljövänlighet och minimalt innehåll av skadliga kemikalier. Läs mer om Svanenmärkning på https://www.svanen.se/
 • Bra Miljöval: Bra Miljöval är en miljömärkning som visar att produkten uppfyller hårda krav på miljövänlighet och god kemi. Läs mer om Bra Miljöval på https://www.bramiljoval.se/
 • EU Ecolabel: EU Ecolabel är en officiell miljömärkning inom EU som garanterar att produkten uppfyller hårda krav på miljövänlighet och minimalt innehåll av skadliga kemikalier. Läs mer om EU Ecolabel på https://environment.ec.europa.eu/topics/circular-economy/eu-ecolabel_en
en kvinna som putsar fönster

Våra tjänster

Hemstädning

Storstädning

Flyttstädning

Solcellsrengöring