0708182670

Lokalvård i Dalarna

Anlita oss för din lokalvård i Dalarna och se ditt kontor bli en plats där produktiviteten ökar!

En oren arbetsmiljö kan snabbt leda till minskad fokus, sämre kreativitet och en dålig atmosfär. För företag som vill skapa en effektiv arbetsplats är en ren och välskött miljö avgörande.

Om dina medarbetare kommer in till jobbet och möts av dammiga skrivbord, smutsiga golv och överfulla papperskorgar så påverkar det inte bara deras humör men även deras arbetsinsats. En dåligt underhållen kontorsmiljö kan leda till högre sjukfrånvaro, lägre moral och minskad kreativitet. Detta påverkar företaget negativt.

Vårt team garanterar en ren arbetsmiljö som främjar fokus, kreativitet och en positiv atmosfär. Boka våra tjänster idag och upplev skillnaden. Ditt kontor kommer att vara en plats där medarbetare trivs och presterar bättre.

Miljövänligt

100% Försäkrad

Nöjdhetsgaranti

Philip Håve
Philip HåveBorlänge
Läs mer
⭐⭐⭐⭐⭐
Snabb och smidig bokningsprocess samt högkvalitativ fönsterputs. Mycket nöjd! 5/5

Få en gratis offert!

Beskriv vad du behöver så skickar vi omedelbart en kostnadsfri offert.

Vi gör endast anspråk på betalning efter att arbetet är utfört. Om du inte är nöjd så kommer vi tillbaka och korrigerar arbetet, kostnadsfritt!

Vad vi städar

 1. Damnar vågräta ytor
 2. Dammar tavlor & lampor
 3. Dammsuger golv
 4. Dammsuger lister, eluttag
 5. Dammsuger mattor
 6. Avtorkning dörrar & handtag
 7. Moppar alla golv
 8. Tömmer papperskorgar
 9. Putsar speglar
 10. Organiserar stolar, bord

Samma som ovan, och:

 1. Rengör vitvaror
 2. Rengör kaffemaskin
 3. Rengör diskbänk, kakel
 4. Rengör köksluckor
 5. Torkar av bord, stolar
 6. Rengör sopkärl

Samma som i lokaler, och:

 1. Rengöring av dusch
 2. Rengöring av badrumsmöbler
 3. Rengöring av handfat
 4. Rengöring av toalett

För dig som vill ha ett extra skimmer i lokalerna så erbjuder vi fönsterputsning som en tilläggstjänst. Vårt erfarna team ser till att dina fönster blir skinande rena, vilket ger ljusare och mer inbjudande rum.

Vad du gör

Genom att använda din egen dammsugare ser vi till att vi anpassar oss till specifika golvtyper och ytor i dina lokaler

Genom att du tillhandahåller en städvagn och hinkar möjliggör du en strukturerad och effektiv städprocess. Detta gör det möjligt för vårt team att organisera och transportera rengöringsutrustning smidigt genom dina lokaler.

en telefon som demonstrerar en kundpanel

Styr din bokning

När du bokar din lokalvård genom oss så får du tillgång till kundpanelen som ger dig full kontroll över bokningarna. Om dina förutsättningar förändras så kan du enkelt hantera, omboka eller avboka din städning, när som helst på dygnet. Det bästa är att våra städare automatiskt blir notifierade när du gör en ändring, så de är alltid uppdaterade och redo att leverera service enligt dina önskemål.

100% Fri av- och ombokning

Hur enkelt som helst att boka, städningen gick snabbt och allt sköttes professionellt. Otroligt nöjd med resultatet!
Erik
Feja gjorde ett toppenjobb med vår flyttstädning! Personalen var så trevlig och resultatet var "fläckfritt" 🙂 Tack för en smidig upplevelse!
Sofie Lindberg
närbild på lokalvårdare med industriell dammsugare

Varför välja oss?

Vår personal kommer från en bred erfarenhet inom lokalvård och servicebranschen, så detta säkerställer att du får ett exceptionellt resultat varje gång. Hos oss får du inte bara skinande rena lokaler, men även en service i världsklass.

Med vår kundpanel så kan du även snabbt och enkelt hantera, avboka eller omboka din städning, när som helst på dygnet. Vi vet att du har annat att tänka på, så vi försöker göra det så enkelt som möjligt för dig.

3 enkla steg

Fyll i formuläret

Berätta vad du behöver. Du får anpassa tjänsten efter dina egna önskemål.

Offert & avtal

När vi kommit överens om alla detaljer så skriver vi på ett avtal.

Vi kommer och städar!

Njut av fräscha lokaler och upplev en ökad produktivitet och atmosfär.

Miljövänlig städning

Hos oss handlar miljövänlig lokalvård om att göra rent utan att kompromissa på hälsan för varken våra kunder eller planeten. Vi väljer att avstå från vanliga miljöfarliga kemikalier som klorin, ammoniak, ftalater och andra starka och skadliga ingredienser.

Vi använder istället naturens egna krafter, där våra huvudsakliga rengöringsmedel är vatten, ättika, överfettad såpa, citronsyra, bikarbonat och vinäger. Med dessa och andra liknande miljövänliga ingredienser kan vi erbjuda effektiv rengöring samtidigt som vi minskar vår påverkan på miljön.

Våra tjänster

Hemstädning

Storstädning

Flyttstädning

Fönsterputs

Lokalvård

Vilka är vi?

Feja är ett familjeägt städbolag i Borlänge som har en vision om att ge dig en renare och mer stressfri vardag. Vi förstår vikten av tid och effektivitet. Vår ägare kommer från flera års erfarenhet som städchef i en av dalarnas största hotell, och vi implementerar samma höga standard i alla våra tjänster. Vår välutbildade och noggrant utvalda personal har genomgått samma rigorösa träning och levererar exceptionell kvalitet hos varje företag de besöker.

kvinna torkar av kökslucka
Vad händer om jag behöver avboka eller ändra min bokning?

När du bokar din städning hos oss så får du tillgång till kundpanelen. I kundpanelen kan du enkelt boka om din städning genom att välja en ny ledig tid som passar dig, alternativt så kan du avboka din städning. Vi tar inte ut några extra avgifter för ändringar, och om du avbokar så får du en 100% återbetalning. Ändringar måste ske senaste 24 timmar innan utförandetiden.

Använder ni miljövänliga rengöringsprodukter?

Ja, vårt företag strävar efter att använda miljövänliga och biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel för att säkerställa hänsyn till miljön. Våra huvudsakliga rengöringsmedel inkluderar vatten, ättika, överfettad såpa, citronsyra, bikarbonat, vinäger och andra liknande miljövänliga produkter.

Vilka områden täcker ni?

Vi erbjuder våra städtjänster i de kommuner som finns att välja mellan i vårt bokningsformulär, vilket inkluderar närliggande områden såsom byar och gårdar.

Hur fungerar RUT-avdraget?

När du som privatperson anlitar oss för städning så kan du få RUT-avdrag på upp till 50 % av arbetskostnaden. Du som kund behöver inte göra något – när du bokar via vår hemsida så räknar vårt system automatiskt ut ditt RUT-avdrag när du når kassan. Allt du behöver göra är att fylla i ditt personnummer så tar vi hand om resten. Du kan läsa mer om RUT-avdraget hos Skatteverket.

Vad händer om jag inte är nöjd med resultatet?

Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders förväntningar. Men om du mot förmodan inte är nöjd med resultatet så har vi en nöjdhetsgaranti. Det innebär att om det finns något bristfälligt i vårt arbete kommer vi självklart att åtgärda det omedelbart.

Är ni försäkrade?

Ja, vi har full ansvarsförsäkring. Det innebär att du kan känna dig trygg med att vi täcker alla kostnader om eventuella skador eller incidenter skulle uppstå under vår tjänst. Din trygghet är viktig för oss.