0730248598

Hemstädning Dalarna

Behöver du hemstädning i Dalarna? Vi täcker följande städer:

Boka och betala direkt, så kommer vi och fräschar upp ditt hem. Inga prenumerationer, offerter eller krångliga telefonsamtal. 

Miljövänligt

100% Försäkrad

Nöjdhetsgaranti

50% RUT-avdrag i kassan

Vad vi städar

 1. Damning vågräta ytor
 2. Dammsugning golv
 3. Avfläckning av ytor
 4. Putsning av speglar
 5. Tömning av papperskorgar
 6. Damning tavlor och lampor
 7. Moppning av golv

Samma som ovan, och:

 1. Rengöring av kakel, diskbänk
 2. Rengöring av spis utvändigt
 3. Rengöring av micro
 4. Avtorkning av hushållsmaskiner
 5. Avtorkning av kyl/frys utvändigt
 6. Rengöring av sopkärl
 7. Avtorkning av bord samt stolar
 8. Rengöring av diskho, diskbänk

Samma som i rum, och:

 1. Rengöring av badkar och dusch
 2. Rengöring av badrumsmöbler
 3. Rengöring av handfat
 4. Rengöring av toalett
 1. Damning fria ytor
 2. Dammsugning fria ytor
 3. Moppning fria ytor

Vad du gör

Du behöver göra ytterst lite före en städning, men om det är undanplockat innan vi påbörjar vårat arbete så underlättar det vårat arbete

Vad innebär hemstädning?

När livet är fullspäckat och varje minut räknas så är vår hemstädning ditt bästa vapen mot vardagens stress. Vår hemstädning kan du boka och betala direkt här på hemsidan precis när du behöver det som mest.

Vi dammar noggrant, dammsuger varje hörn, torkar rent kök och badrum, och ger golven extra omsorg. Vårt städteam kommer från en lång erfarenhet i hotellbranschen, och vet hur man levererar toppkvalitet varje gång. Låt oss ta hand om städningen, så att du istället kan ägna din tid åt din karriär, din familj och ditt välbefinnande.

en kvinna som putsar fönster
Snabbt och effektivt

Boka och betala på några minuter. Du slipper krångel med offerter och telefonsamtal och kan istället luta dig tillbaka medan vi tar hand om resten.

Erfarna städare

Vårt städteam kommer från 4-5-stjärniga hotell, vilket garanterar ytterst professionell kvalitet och omsorg.

Miljövänlig städning

Vår miljövänliga approach inkluderar användning av skonsamma rengöringsmedel och metoder för ett hållbart och hälsosamt hem.

Fasta priser

Vår priser är inte bara överkomliga, de är även helt transparenta. Du får ett fast pris och slipper därmed överraskande timkostnader och dolda avgifter.

en telefon som demonstrerar en kundpanel

Styr din bokning

När du bokar din hemstädning hos oss så får du tillgång till kundpanelen som ger dig full kontroll över bokningen. Om dina förutsättningar förändras så kan du enkelt hantera, omboka eller avboka din städning, när som helst under dygnet. Det bästa är att våra städare automatiskt blir notifierade när du gör en ändring, så de är alltid uppdaterade och redo att leverera service enligt dina önskemål.

100% Fri av- och ombokning

Hur enkelt som helst att boka, städningen gick snabbt och allt sköttes professionellt. Otroligt nöjd med resultatet!
Erik
Feja gjorde ett toppenjobb med vår flyttstädning! Personalen var så trevlig och resultatet var "fläckfritt" 🙂 Tack för en smidig upplevelse!
Sofie Lindberg
en asiatisk kvinna dammsuger matta

Varför välja oss?

Med vår onlinebokning så kan du snabbt och enkelt boka din hemstädning inom några minuter, utan krångliga prenumerationer eller väntan på offerter. Vi är lokalt etablerade i Dalarna, och vi kan vara hos dig redan inom ett dygn.

Vår personal har bred erfarenhet från städning inom den lokala hotellbranschen, så detta säkerställer att du får ett exceptionellt resultat varje gång. Hos oss får du alltså inte bara ett skinande rent hem, men även en service i världsklass.

3 enkla steg

Fyll i ditt städbehov

Berätta vad du behöver. Du får anpassa tjänsten efter dina egna önskemål.

Boka & Betala

Välj datum och tid, få ett fast pris och betala direkt med 50% RUT-avdrag.

Vi kommer och städar!

Njut av ett fräscht hem, och få tid till det som är viktigast för dig.

Miljövänlig städning

Hos oss handlar miljövänlig hemstädning om att göra rent utan att kompromissa på hälsan för varken våra kunder eller planeten. Vi väljer att avstå från vanliga miljöfarliga kemikalier som klorin, ammoniak, ftalater och andra starka och skadliga ingredienser.

Vi använder istället naturens egna krafter, där våra huvudsakliga rengöringsmedel är vatten, ättika, överfettad såpa, citronsyra, bikarbonat och vinäger. Med dessa och andra liknande miljövänliga ingredienser kan vi erbjuda effektiv rengöring samtidigt som vi minskar vår påverkan på miljön.

Våra tjänster

Hemstädning

Storstädning

Flyttstädning

Solcellsrengöring

Vilka är vi?

Feja är ett familjeägt städbolag i Borlänge som har en vision om att ge dig en renare och mer stressfri vardag. Vi förstår vikten av tid och effektivitet. Vår ägare kommer från flera års erfarenhet som städchef i en av dalarnas största hotell, och vi implementerar samma höga standard i alla våra tjänster. Vår välutbildade och noggrant utvalda personal har genomgått samma rigorösa träning och levererar exceptionell kvalitet i varje hem de besöker.

kvinna torkar av kökslucka
Vad händer om jag behöver avboka eller ändra min bokning?

När du bokar din städning hos oss så får du tillgång till kundpanelen. I kundpanelen kan du enkelt boka om din städning genom att välja en ny ledig tid som passar dig, alternativt så kan du avboka din städning. Vi tar inte ut några extra avgifter för ändringar, och om du avbokar så får du en 100% återbetalning. Ändringar måste ske senaste 24 timmar innan utförandetiden.

Använder ni miljövänliga rengöringsprodukter?

Ja, vårt företag strävar efter att använda miljövänliga och biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel för att säkerställa hänsyn till miljön. Våra huvudsakliga rengöringsmedel inkluderar vatten, ättika, överfettad såpa, citronsyra, bikarbonat, vinäger och andra liknande miljövänliga produkter.

Vilka områden täcker ni?

Vi erbjuder våra städtjänster i de kommuner som finns att välja mellan i vårt bokningsformulär, vilket inkluderar närliggande områden såsom byar och gårdar.

Hur fungerar RUT-avdraget?

När du som privatperson anlitar oss för städning så kan du få RUT-avdrag på upp till 50 % av arbetskostnaden. Du som kund behöver inte göra något – när du bokar via vår hemsida så räknar vårt system automatiskt ut ditt RUT-avdrag när du når kassan. Allt du behöver göra är att fylla i ditt personnummer så tar vi hand om resten. Du kan läsa mer om RUT-avdraget hos Skatteverket.

Vad händer om jag inte är nöjd med resultatet?

Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders förväntningar. Men om du mot förmodan inte är nöjd med resultatet så har vi en nöjdhetsgaranti. Det innebär att om det finns något bristfälligt i vårt arbete kommer vi självklart att åtgärda det omedelbart.

Är ni försäkrade?

Ja, vi har full ansvarsförsäkring. Det innebär att du kan känna dig trygg med att vi täcker alla kostnader om eventuella skador eller incidenter skulle uppstå under vår tjänst. Din trygghet är viktig för oss.

Har du frågor? Hör då av dig!