0730248598

Flyttstädning Borlänge

Behöver du hjälp med flyttstädning i Borlänge? Anlita stadens effektivaste städfirma. Boka online, få ett fast pris och betala direkt med 50% RUT-avdrag. Klart på minuter! Slipp offerter, samtal och oväntade timkostnader.

Miljövänligt

100% Försäkrad

Nöjdhetsgaranti

50% RUT-avdrag i kassan

Vi vet...

Livet kan vara hektiskt, och flyttstädningen är nog inte speciellt lockande just nu. Låt Borlänges effektivaste städfirma ta hand om det istället så slipper du all krångel, stress, och extra arbetsbörda. Vi har all utrustning som behövs, så du behöver inte lyfta ett finger. Enkelhet är nyckeln; du bokar, vi gör jobbet.

Vi garanterar inte bara att städningen blir godkänd i besiktningen, men även att den nya ägaren kommer att bli supernöjd med hemmet du lämnar bakom dig. Du kan lita på att allt blir färdigställt och att städningen uppfyller alla krav.

en asiatisk kvinna som håller i dammvippa och rengöringsspray

Vad vi städar

 1. Damma av väggar och tak
 2. Rengör köksfläkt, spis, ugn
 3. Rengör bakom spisen
 4. Rengör kyl-/frys
 5. Rengör bakom kylskåp/frys
 6. Rengör diskmaskin
 7. Torka ur alla skåp och lådor
 8. Torka ovanpå och under skåp
 9. Torka skåpsluckor/lådfronter
 10. Rengör diskho och blandare
 11. Rengör vattenlås
 12. Rengör arbetsytor
 13. Rengör ev. fasta takarmaturer
 14. Rengör element, även bakom
 15. Torka av golvlister och socklar
 16. Dammsug och torka golv
 17. Torka av dörr och handtag
 1. Damma av väggar och tak
 2. Rengör garderober och skåp
 3. Rengör element, även bakom
 4. Torka av dörr och handtag
 5. Torka av golvlister
 6. Putsa speglar
 7. Dammsug och torka golv
 8. Putsa fönster
 1. Damma tak och rengör väggar
 2. Rengör toalett
 3. Rengör handfat och blandare
 4. Rengör badkar och blandare
 5. Rengör vattenlås
 6. Rengör duschkabin
 7. Rengör badrumsskåp
 8. Putsa speglar
 9. Rengör ev. fasta takarmaturer
 10. Avfläcka samtliga målade ytor
 11. Rengör golvbrunn
 12. Rengör ventilationsdon
 13. Rengör golv
 14. Torka av dörr och handtag
 1. Damma av väggar och tak
 2. Rengör tvättmaskin
 3. Rengör torktumlare och filter
 4. Rengör torkskåp och filter
 5. Rengör tvättho
 6. Rengör förvaringsutrymmen
 7. Rengör golvbrunn
 8. Rengör ventilationsdon
 9. Rengör golv
 10. Torka av dörr och handtag

Vad du gör

Vänligen se till att bostaden är tom vid städning. Vi förstår att vissa objekt kan finnas kvar, men detta kan påverka vårt arbete.

Innan vår ankomst, frosta av frysen, dra fram spisen, kylskåpet, frysen och diskmaskinen. Ta ur glaset från ugnsluckan. Ta även bort galler över och under kyl/frys.

För att underlätta städningen, vänligen ta bort badkarsfronten innan vi påbörjar arbetet.

Efter avslutad städning får du ställa tillbaka vitvarorna i köket och sätta tillbaka badkarsfronten.

Hur enkelt som helst att boka, städningen gick snabbt och allt sköttes professionellt. Otroligt nöjd med resultatet!
Erik
Feja gjorde ett toppenjobb med vår flyttstädning! Personalen var så trevlig och resultatet var "fläckfritt" 🙂 Tack för en smidig upplevelse!
Sofie Lindberg
en kvinna torkar rent bord

Varför välja oss?

Med vår smidiga onlinebokning kan du planera din flyttstädning på några minuter, utan krångliga samtal eller väntan på offerter. Vi är lokalt förankrade här i Borlänge, redo att agera snabbt och kan vara hos dig redan inom ett dygn! Vår personal har lång erfarenhet från den lokala hotellbranschen, vilket garanterar en hög expertis och erfarenhet. Hos oss får du alltså inte bara en högkvalitativ städning, utan även en service på absolut toppnivå.

Snabbt och effektivt

Boka och betala på några minuter. Du slipper krångel med offerter och telefonsamtal och kan istället luta dig tillbaka medan vi tar hand om resten.

Erfarna städare

Vårt städteam kommer från 4-5-stjärniga hotell, vilket garanterar ytterst professionell kvalitet och omsorg.

Miljövänlig städning

Vår miljövänliga approach inkluderar användning av skonsamma rengöringsmedel och metoder för ett hållbart och hälsosamt hem.

Fasta priser

Vår priser är inte bara överkomliga, de är även helt transparenta. Du får ett fast pris och slipper därmed överraskande timkostnader och dolda avgifter.

en telefon som demonstrerar en kundpanel

Styr din bokning

När du bokar din flyttstädning i Borlänge så får du tillgång till kundpanelen som ger dig full kontroll över bokningen. Om dina förutsättningar förändras så kan du enkelt hantera, omboka eller avboka din städning, när som helst under dygnet. Det bästa är att våra städare automatiskt blir notifierade när du gör en ändring, så de är alltid uppdaterade och redo att leverera service enligt dina önskemål.

100% Fri av- och ombokning

3 enkla steg

Fyll i ditt städbehov

Berätta vad du behöver. Du får anpassa tjänsten efter dina egna önskemål.

Boka & Betala

Välj datum och tid, få ett fast pris och betala direkt med 50% RUT-avdrag.

Vi kommer och städar!

Njut av ett fräscht hem, och få tid till det som är viktigast för dig.

Miljövänlig städning

Hos oss handlar miljövänlig flyttstädning om att göra rent utan att kompromissa på hälsan för varken våra kunder eller Borlänges miljö. Vi väljer att avstå från vanliga miljöfarliga kemikalier som klorin, ammoniak, ftalater och andra starka och skadliga ingredienser.

Vi använder istället naturens egna krafter, där våra huvudsakliga rengöringsmedel är vatten, ättika, överfettad såpa, citronsyra, bikarbonat och vinäger. Med dessa och andra liknande miljövänliga ingredienser kan vi erbjuda effektiv rengöring samtidigt som vi minskar vår påverkan på miljön.

Våra tjänster

Hemstädning

Storstädning

Flyttstädning

Solcellsrengöring

Vilka är vi?

Feja är ett familjeägt städbolag i Borlänge som har en vision om att ge dig en renare och mer stressfri vardag. Vi förstår vikten av tid och effektivitet. Vår ägare kommer från flera års erfarenhet som städchef i en av dalarnas största hotell, och vi implementerar samma höga standard i alla våra tjänster. Vår välutbildade och noggrant utvalda personal har genomgått samma rigorösa träning och levererar exceptionell kvalitet i varje hem de besöker.

kvinna torkar av kökslucka
Vad händer om jag behöver avboka eller ändra min bokning?

När du bokar din städning hos oss så får du tillgång till kundpanelen. I kundpanelen kan du enkelt boka om din städning genom att välja en ny ledig tid som passar dig, alternativt så kan du avboka din städning. Vi tar inte ut några extra avgifter för ändringar, och om du avbokar så får du en 100% återbetalning. Ändringar måste ske senaste 24 timmar innan utförandetiden.

Använder ni miljövänliga rengöringsprodukter?

Ja, vårt företag strävar efter att använda miljövänliga och biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel för att säkerställa hänsyn till miljön. Våra huvudsakliga rengöringsmedel inkluderar vatten, ättika, överfettad såpa, citronsyra, bikarbonat, vinäger och andra liknande miljövänliga produkter.

Vilka områden täcker ni?

Vi erbjuder våra städtjänster i de kommuner som finns att välja mellan i vårt bokningsformulär, vilket inkluderar närliggande områden såsom byar och gårdar.

Hur fungerar RUT-avdraget?

När du som privatperson anlitar oss för städning så kan du få RUT-avdrag på upp till 50 % av arbetskostnaden. Du som kund behöver inte göra något – när du bokar via vår hemsida så räknar vårt system automatiskt ut ditt RUT-avdrag när du når kassan. Allt du behöver göra är att fylla i ditt personnummer så tar vi hand om resten. Du kan läsa mer om RUT-avdraget hos Skatteverket.

Vad händer om jag inte är nöjd med resultatet?

Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders förväntningar. Men om du mot förmodan inte är nöjd med resultatet så har vi en nöjdhetsgaranti. Det innebär att om det finns något bristfälligt i vårt arbete kommer vi självklart att åtgärda det omedelbart.

Är ni försäkrade?

Ja, vi har full ansvarsförsäkring. Det innebär att du kan känna dig trygg med att vi täcker alla kostnader om eventuella skador eller incidenter skulle uppstå under vår tjänst. Din trygghet är viktig för oss.

Har du frågor? Hör då av dig!